Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid

 


Meer
mogelijkheden:

Alle producten

 

Spoor 2 re-integratie

Waar kan mijn werknemer na ziekte weer aan de slag?

2e spoor re-integratie

Bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer vraagt de overheid u allereerst alternatieven te vinden binnen het eigen bedrijf. Lukt dat niet, dan betreedt u samen met een re-integratieadviseur het zogenoemde 2e spoor: een passende functie vinden bij een andere werkgever.

Actieve begeleiding

Vier L kan u op dat 2e spoor begeleiden en stelt dan samen met u en uw werknemer vast wat de mogelijkheden en zoekrichtingen zijn. Vier L begeleidt de medewerker vervolgens actief bij het benaderen van werkgevers om een nieuwe passende werkplek te vinden.

Groepsbijeenkomsten

Iedere cliënt krijgt bij Vier L een vaste coach, die het meest passende Spoor 2 traject met hem of haar uitstippelt en hem/haar individueel bij deze stappen begeleidt.
 

Daarnaast organiseren wij groepsbijeekomsten in diverse regio's, te weten: Den Bosch, Tiel, Utrecht, Breda, Rotterdam en Spijkenisse. Tijdens deze groepsbijeenkomsten heeft de cliënt contact met mensen die in dezelfde situatie van arbeidsongeschiktheid zitten, hetgeen als prettig wordt ervaren. Ook kunnen ervaringen worden gedeeld, bijvoorbeeld op het gebied van solliciteren. Tevens komen diverse interessante thema's plenair aan bod.
 

Op deze manier wordt uw werknemer nog beter voorbereid op de volgende stap in diens loopbaan.
 

Productenboek werkgevers

Een overzicht van mogelijke interventies vindt u in het Productenboek Werkgevers (.pdf).

Is het 2e spoor aan de orde?

We maken graag een afspraak voor een gesprek over de mogelijkheden
voor uw werknemer: 088 118 44 00 of info@vierl.nl .