Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Schakel tussen gemeenten, UWV en bedrijven

 

"De baan van mijn leven via de banenmarkt!"
Door de economische crisis was er steeds minder werk in mijn oude beroep van productie-employee. Op zoek naar iets nieuws kwam ik via het UWV in contact met Vier L. Samen met hen heb ik eerst uitgezocht of mijn werk nog wel bij me paste en wat mijn sterke kanten zijn.

Ik was als vrijwilliger al actief in de thuiszorg, en met veel plezier. Voor dat werk bleek ik ook de goede eigenschappen te bezitten, dus we zijn samen op zoek gegaan naar een baan in deze branche. We hebben een cv gemaakt en diverse sollicitaties verstuurd.

Uiteindelijk kwam ik op de banenmarkt in Bergen op Zoom in contact met mijn huidige werkgever, Axxicom Thuishulp. Ik werk nu gemiddeld 17,5 uur en krijg de gelegenheid een cursus te volgen.

In mijn werk kan ik echt iets betekenen voor mensen, niet alleen op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook middels het sociale contact. Kortom: op 57-jarige leeftijd heb ik de baan van mijn leven gevonden!

Ria Voormeulen

 


Meer
mogelijkheden:

Alle producten

 

Spoor 2 re-integratie

Waar kan mijn werknemer na ziekte weer aan de slag?

2e spoor re-integratie

Bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer vraagt de overheid u allereerst alternatieven te vinden binnen het eigen bedrijf. Lukt dat niet, dan betreedt u samen met een re-integratieadviseur het zogenoemde 2e spoor: een passende functie vinden bij een andere werkgever.

Actieve begeleiding

Vier L kan u op dat 2e spoor begeleiden en stelt dan samen met u en uw werknemer vast wat de mogelijkheden en zoekrichtingen zijn. Vier L legt vervolgens actief contact met bedrijven en instanties om de juiste werkplek te vinden.

Productenboek werkgevers

Een overzicht van mogelijke interventies vindt u in het Productenboek Werkgevers (.pdf).

Bent u toe aan het 2e spoor?

We maken graag een afspraak voor een gesprek over de mogelijkheden
voor uw werknemer: 088 118 44 00 of info@vierl.nl .