Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid

 


Interesse?

Stuur een mail naar info@vierl.nl of bel 088-114400.

 

Gratis loopbaanontwikkeladvies


Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en ben je tussen de 18 en 67 jaar? Dan kun je vanaf nu een gratis loopbaanontwikkeltraject volgen! Het ministerie van SZW heeft hiervoor tijdelijk een subsidie beschikbaar gesteld.

 

Of je nu niet weet of je je huidige werk de komende jaren nog kan en wil doen, of je gewoon benieuwd bent naar je mogelijkheden: met het GRATIS ontwikkeltraject heb je zelf de touwtjes in handen! Het betreft een tijdelijke regeling en het aantal trajecten is beperkt.

 

OP = OP

 

Eenvoudig aanmelden
Aanmelden gaat eenvoudig: stuur een mail naar info@vierl.nl of bel 088-114400. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze loopbaanadviseurs dan contact met je op. Vier L verzorgt de subsidieaanvraag, dus daar heb je geen omkijken naar.

 

Inhoud van het traject:

 • Telefonische intake van een half uur. Tijdens dit gesprek wordt de loopbaanvraag verder uitgediept en afspraken gemaakt. Voorts wordt uitleg gegeven over de arbeidsmarktscan van Jobport.
 • De arbeidsmarktscan geeft een goed beeld van je huidige én toekomstige arbeidsmarktkansen. Dit wordt weergegeven in een uitgebreide rapportage, waarin onder meer staat:
  • Vergelijking van je huidige functie met andere beroepen
  • Hoe is het perspectief voor de komende 12 maanden
  • Wat zijn je belangrijkste kansvergroters (bijvoorbeeld trainingen, cursussen of opleidingen)
  • Waar vind je de juiste vacatures
 • Tijdens de loopbaangesprekken gaan we de resultaten van de scan verder uitdiepen en maken we een persoonlijk ontwikkelplan. Wij werken op maat. Dit betekent dat onze loopbaanprofessionals in overleg eventuele opdrachten zullen meegeven die meerwaarde bieden in jouw loopbaanproces.

 

Geheel online of face-to-face en online
Er is een keuze om het ontwikkeltraject geheel online te doorlopen (bijvoorbeeld via videobellen) of gedeeltelijk face-to-face. Bij face-to-face-gesprekken houden wij ons uiteraard aan de coronarichtlijnen en wij spreken af in coachruimtes die coronaproof zijn.

 

Wij volgen de ontwikkelingen van het coronavirus. Dus mocht de situatie zich voordoen, dan kunnen de richtlijnen wijzigen.

 

Privacy gewaarborgd
Uiteraard ontvang je een verslag van de loopbaangesprekken. Dit verslag delen wij uiteraard niet met je werkgever. Ook wordt het verslag niet naar het ministerie gestuurd.

 

Interesse? Stuur een mail naar info@vierl.nl of bel 088-114400.