Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Talent en inzet optimaal benut

Profiel

Aanpak

Geschiedenis

Onze naam

Referenties

Producten

Medewerkers

Vacatures

 

Medewerkers

Vier L is trots op haar medewerkers. Ze vormen een hecht team, vol deskundigheid en betrokkenheid bij onze cliënten en opdrachtgevers. We stellen ze graag aan u voor.Vaste medewerkers


Sofie Jansen

Sofie Jansen

Directeur / arbeidsdeskundige

Als directeur van Vier L haal ik ontzettend veel energie uit mijn...

functie. Ik ben enorm trots op ons bedrijf, onze missie & visie en op ons enthousiaste en diverse team van re-integratieadviseurs. De veranderlijke re-integratiebranche is een interessante uitdaging. Ieder jaar brengt weer nieuwe mogelijkheden en kansen met zich mee als gevolg van een nieuwe wet of een veranderende arbeidsmarkt. Met opdrachtgevers heb ik graag persoonlijk contact en hanteer ik graag korte communicatielijnen. Door transparant te werken en van elkaar te leren, werken we constructief samen op het gebied van re-integratie en mobiliteit.

Ik treed graag in contact met werkgevers om te onderzoeken van de mogelijkheden zijn om een cliënt van Vier L in dienst te nemen. Dit kan gaan om iemand die vanuit een werkende positie een volgende stap in zijn/haar loopbaan neemt, maar ook om een jonggehandicapte of iemand die in een uitkeringssituatie zit.

Na mijn studie personeelwetenschappen ben ik direct in de re-integratiebranche aan de slag gegaan. Dit vak bleek me op mijn lijf geschreven: net als binnen de studie personeelswetenschappen vond ik de balans tussen sociaal en commercieel. De opleiding tot Arbeidsdeskundige bracht mij de verdieping in het werkveld.


s.jansen@vierl.nl

Henri van den Heuvel

Henri van den Heuvel

Senior Re-integratieadviseur

Vanuit mijn functie kan ik in verschillende rollen werkgevers ondersteunen met...

het opzetten van een beoordelingsstructuur en ben ik in staat om de juiste vertaalslag te maken van de behoeften van werkgevers naar een laagdrempelig en praktisch model. Daar waar nodig kan ik werkgevers ook ondersteunen met het voeren van functionerings,- en beoordelingsgesprekken. Met mijn aanwezige kennis en ervaring adviseer ik graag werkgevers en werknemers op het gebied van mobiliteit.

Daarnaast ben ik een door het UWV erkende jobcoach.

h.heuvel@vierl.nl

Hanneke ter Hove

Hanneke ter Hove

Re-integratieadviseur

Mensen in hun kracht te zetten en hun unieke kwaliteiten naar boven halen...

is mijn passie. Werken en meedoen in de maatschappij is belangrijk. Daarom motiveer ik mensen graag om het beste uit zichzelf te halen. Hierbij kijken we samen naar de mogelijkheden, niet naar wat niet kan. Ik help mensen graag om hun weg weer terug te vinden naar de arbeidsmarkt. Elke stap hierbij – hoe groot of klein ook - is fantastisch!

 

Na mijn studie Arbeid, Organisatie en Gezondheidspsychologie heb ik bij meerdere gemeenten gewerkt en meerdere functies vervuld, waaronder die van klantmanager Werk en Participatie.

 

De visie van Vier L, en dan in het bijzonder de persoonlijke benadering en transparante manier van werken, past erg bij mij. Mijn opgedane kennis en werkervaring breng ik graag in de praktijk bij Vier L en ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen in het re-integratievak.h.hove@vierl.nl

Cootje Knook

Cootje Knook

Re-integratieadviseur / arbeidsdeskundige

Als een werknemer uit het arbeidsproces dreigt te vallen...

is het belangrijk dat mogelijkheden en onmogelijkheden goed onderzocht worden. Bij het uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek streef ik ernaar om duidelijkheid voor zowel werknemer als werkgever te creëren en samen met hen op zoek te gaan naar mogelijkheden en oplossingen.

De wet- en regelgeving rondom werk en verzuim is ingewikkeld en wijzigt regelmatig. Een van mijn taken binnen Vier L is om ervoor te zorgen dat onze kennis op dit gebied up-to-date blijft zodat wij onze opdrachtgevers en kandidaten van een goed advies kunnen blijven voorzien.

Bij mijn werk als arbeidsdeskundige heb ik veel plezier van mijn ervaring als re-integratieadviseur, jobcoach en commercieel manager. Naast de opleiding Arbeidsdeskundige heb ik de HBO opleidingen Economie & Management en Arbeidsbemiddeling gevolgd.


c.knook@vierl.n

Yamani Lesteluhu

Yamani Lesteluhu

Re-integratieadviseur

Wat mij zo aanspreekt in de aanpak van Vier L is de bewuste keuze voor...

kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding. Zo kunnen we alle passie in ons werk leggen en ons richten op kwaliteit en maatwerk. Na mijn studie Communicatie ben ik actief geweest in de werving- en selectiebranche. Mijn commerciële vaardigheden weet ik in mijn huidige functie prima te combineren met de gedrevenheid om iets voor mens en maatschappij te betekenen. Door een mensgerichte aanpak kan ik cliënten in beweging brengen, met de constante focus op het behalen van concrete resultaten. Ik heb veel ervaring met de allochtone doelgroep. Mijn inlevingsvermogen en inzicht in andere culturen komen hierbij goed van pas.

Ik heb me in de afgelopen jaren bij Vier L mogen ontwikkelen tot een allround re-integratie adviseur. Door de constante ontwikkelingen in de branche is leren en specialiseren voor mij een nooit ophoudend proces!

y.lesteluhu@vierl.nl

Lotte Menting

Lotte Menting

Re-integratieadviseur

Wat mij zo aanspreekt bij Vier L is...

het persoonlijke en directe contact met cliënten, opdrachtgevers en werkgevers. Tevens nemen wij de volledige begeleiding en verantwoordelijkheid binnen het traject op. Hierdoor kunnen we consequent maatwerk en kwaliteit leveren. Daarbij verliezen we de regelmatig veranderende wet- en regelgeving niet uit het oog.

Elke cliënt is uniek en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten waar we mee aan de slag gaan. Ook al kan de afstand tot de arbeidsmarkt groot zijn, samen gaan we stapje voor stapje richting werk. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan waar je jezelf bewust van bent. Binnen Vier L voer ik een diversiteit aan trajecten uit, mijn specialisatie is het begeleiden van Spoor 2 cliënten.

Ik heb zowel personeelwetenschappen als arbeid en organisatie psychologie gestudeerd. Mijn laatste afstudeeronderzoek richtte zich op de persoonlijke en situationele factoren die van invloed zijn op de re-integratie van kandidaten. Het is gepubliceerd in de belangrijkste vaktijdschriften wereldwijd. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in de werving- en selectiebranche. Deze ervaring en kennis breng ik nu bij Vier L in de praktijk.

l.menting@vierl.nl

Annemarie romijn

Annemarie Romijn - Laaij

Re-integratieadviseur

Wat mij zo aanspreekt in het werken voor Vier L, is de transparante werkwijze,...

het directe contact met zowel opdrachtgever als de cliënt en de persoonlijke benadering.

Ik heb een jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met diverse achtergronden. Mijn werkwijze is te omschrijven als empathisch, doelgericht, praktisch en nuchter. Maar bovenal geïnteresseerd in mensen. Ik maak mijn cliënt eigenaar van zijn of haar traject, met uiteindelijk als doel iemand te laten (her)ontdekken wat zijn of haar kwaliteiten en drijfveren zijn en - bij re-integratie en outplacementtrajecten - uiteindelijk het vinden van een nieuwe baan.

Als opleidingsachtergrond heb ik HBO Personeel en Arbeid gestudeerd, gevolgd door een Post-HBO opleiding Loopbaanadvisering. Voorts ben ik door zowel NOLOC als CMI geaccrediteerd Loopbaan Adviseur.

a.romijn@vierl.nl

Tamara van der Schoor

Tamara van der Schoor

Re-integratieadviseur

Het zorgen voor bewustwording staat centraal in mijn...

begeleiding. Bewustwording van het denken en het handelen, maar ook zeker van hetgeen wat de cliënt wil en kan. Het zorgt voor inzicht, wat vaak voor de cliënt verhelderend werkt. Dit gaat gepaard met een flinke dosis humor, wat confronterend maar tegelijkertijd ook bevrijdend werkt. Doordat ik voor de volledige begeleiding verantwoordelijk ben, blijven zaken helder, constructief en transparant. Zowel voor de cliënt als de opdrachtgever. Mijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg en coaching. Na diverse functies als verpleegkundige en leidinggevende te hebben gehad, ben mij meer toe gaan leggen op het coachen waarvoor ik ook diverse opleidingen hebt gevolgd. Bij Vier L pas ik dit toe door de cliënten gericht te coachen bij het behalen van hun doelen en tijdens het omgaan met verlies en veranderingen.

t.schoor@vierl.nl


 
 
 
ZZP-ers


Marleen Claassen

Marleen Claassen

Re-integratieadviseur

Verlies van werk en gezondheid komt veelvuldig aan de orde...

in mijn praktijk als coach/begeleider van mensen die te maken hebben met afscheid, verlies en rouw. Mijn passie is mensen stimuleren het heft (weer) in handen te laten nemen en de regie weer te laten nemen. Ik geniet ervan als mensen weer een nieuw perspectief en aanknopingspunten in hun loopbaan hebben gevonden.

 

Als leidinggevende bij de overheid heb ik kennisgemaakt met het krachtenveld waarin je als werkgever terecht komt als een werknemer langdurig uitvalt. Door mijn werkzaamheden, dicht bij de politiek, ken ik het schakelen tussen de regels, de belangen en (on)mogelijkheden van verschillende partijen goed.

 

In het werk van re-integratiecoach komt het stimuleren van werknemers na een vervelende periode én het in ogenschouw houden van een ieders belangen samen.

 Delila Dercksen-Moesker

Delila Dercksen-Moesker

Re-integratieadviseur

Met passie invulling geven aan het re-integratie vak...

Mijn motto is: samen genoeg motivatie creëren om eventuele obstakels te overwinnen en gestelde doelen te bereiken. Hulpmiddelen daarbij zijn realisme, bevlogenheid en humor. Ook een heldere inventarisatie vooraf van de ambitie van cliënten hoort hierbij. De resultaten zijn altijd een som der elementen: de cliënt, Vier L, de instanties en vooral de support van de nabije omgeving. Samen helpen deze elementen aan het bouwen van een solide, lange termijndoelstelling. Om deze doelstelling te kunnen realiseren, blijft geen facet onbelicht.

 Alexandra Herman de Groot

Alexandra Herman de Groot

Re-integratieadviseur

Ik vind het leuk om uit te vinden wat de cliënt(e) beweegt...

en hoe ik daar het beste resultaat uit kan halen met de beschikbare middelen. Ik breng graag complexe uitdagingen tot een goed einde. Ik heb veel ervaring met coaching, motiveren, teambuilding en vooral resultaatgericht werken.

 

Na 15 jaar carrière maken, was ik in 2007 zelf op een omslagpunt aangeland. Ik had behoefte om stil te staan bij het verdere verloop van mijn loopbaan. Ik heb toen gekozen te doen wat mij écht motiveert: mensen helpen hun potentieel tot bloei te brengen. Ik heb dat gedaan in leidinggevende en adviserende functies, in commerciële en non-profit organisaties. In 2011 heb ik de post-HBO opleiding tot coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling succesvol afgerond. Tevens ben ik aangesloten bij Noloc, de branchevereniging voor loopbaancoaches. Naast mijn post-HBO opleiding heb ik bestuurskunde gestudeerd in Leiden.

 

Door de kleinschaligheid van Vier L zijn de communicatielijnen kort. Verder is er ruimte om te sparren met enthousiaste en kundige collega's. Ik werk graag voor een bureau dat kwaliteit en maatwerk voorop zet.

 Mardou Hollenbach

Mardou Hollenbach

Re-integratieadviseur

Ik voel mij goed bij waar Vier L voor staat: op deskundige wijze, ...

met korte lijnen, transparant en doortastend samenwerken. Gericht op kwaliteit en resultaat.

 

Ik ben geschoold tot maatschappelijk werkster, docent omgangskunde en coach. Ook heb ik veelzijdige werkervaring in onderwijs en maatschappelijke dienstverlening. Samen heeft dit mij gevormd tot een allround inzetbare loopbaan- en re-integratiecoach. Ik ben vertrouwd met uiteenlopende doelgroepen en branches. Menig kandidaat heb ik ondersteund bij het hervinden van een nieuwe, passende functie.

 

Als coach ben ik erop gericht het beste uit mensen naar boven te halen. Ik kom snel to the point. Op pragmatische wijze zoek ik een passende aansluiting bij zowel kandidaat als werkgever, om te komen tot een traject op maat!

 Bernadette Kwaks

Bernadette Kwaks

Re-integratieadviseur

Mijn motto is: mensen moeten zo veel mogelijk zelf sturing geven...

en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen loopbaan. Doen wat ligt binnnen hun mogelijkheden. Is er sprake van belemmeringen of beperkingen ten aanzien van de eigen functie? Dan vind ik het een uitdaging om op zoek te gaan naar de mogelijkheden die er wél liggen voor deze persoon op de arbeidsmarkt.

 

Na de HBO-opleiding Akademie Mens Arbeid, ben ik in 1992 gaan werken in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Dit werk boeit me na al die jaren nog altijd. Enerzijds door de altijd veranderende arbeidsmarkt en de veranderende wetten. Anderzijds door het contact met heel diverse mensen.

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen en op de veranderende markt in te kunnen spelen, heb ik de HBO-opleiding Psychosociaal counselor afgerond. Deze kennis is heel goed in te zetten bij outplacement en re-integratie 2e spoor, maar zeker ook bij preventie.

 

De samenwerking met Vier L bevalt mij zeer goed. De visie die Vier L uitdraagt past goed bij mij, vanwege de kleinschaligheid en het kunnen bieden van trajecten op maat. Elke klant en elke situatie is anders, en vraagt daarmee ook een aanpak die daarbij aan kan sluiten.

 Dineke Ooms

Dineke Ooms

Re-integratieadviseur

Oprechte aandacht en betrokkenheid bij verlies van werk en/of gezondheid...

Re-integratiebureau Vier L staat onder andere voor kleinschaligheid, openheid, transparantie, betrokkenheid, flexibiliteit en korte lijnen. Dit sluit ook goed aan bij mijn werkwijze.

 

Als coach richt ik mij vooral op het ontdekken van jouw eigen sterktes en mogelijkheden. Dit doe ik door open te staan voor jou als persoon, naar je te luisteren en een klankbord voor je te zijn. Ik wil je in beweging krijgen, om zo het antwoord te vinden op je vraag. Als coach vind ik dat eenieder zelf verantwoordelijk is voor wat hij/zij doet. Zelf de regie nemen door keuzes te maken. Mijn inzet is er vooral op gericht om je inzicht te geven in je eigen patronen en gedachten die kunnen belemmeren om keuzes te kunnen maken.

 

Met het opzetten van mijn eigen praktijk in coaching en verliesbegeleiding is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Meer dan dertig jaar ben ik werkzaam geweest in zorg en welzijn. Al mijn kennis en werkervaring wil ik nu ook inzetten in re-integratietrajecten.

 Sheila Pels

Sheila Pels

Re-integratieadviseur

Omdat Vier L een organisatie is met korte lijnen, gericht op het leveren van...

kwaliteit en maatwerk, voer ik hiervoor al weer enige jaren met bijzonder veel plezier opdrachten uit.

 

Na een studie sociologie en een baan als beleidsmedewerker, heb ik midden jaren '90 bewust gekozen voor een loopbaanverandering. Sindsdien ben ik werkzaam als trajectbegeleider, re-integratie adviseur en jobcoach. Ik ben gestart bij Arbeidsvoorziening in combinatie met de gemeente Den Haag. Daarna heb ik gewerkt bij een tweetal re-integratiebureaus, een welzijnsorganisatie en een zorginstelling. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig adviseur en coach.

 

Voor mij is het iedere keer weer een verrassing om te zien hoe mensen kunnen opbloeien. Zij maken grote stappen als ze de kans krijgen om te werken aan een nieuwe richting in hun loopbaan. Zeker als ze daarbij de steun krijgen die soms nodig is om hierin een weg te vinden. Ik besef me heel goed dat zo'n situatie soms ongevraagd op hun pad is gekomen. Daar sta ik dan ook zeker bij stil.

 

In een traject ga ik uit van de eigen ideeën en de kracht van de ander. Of ik help deze weer naar voren te krijgen. Mijn kennis, ervaring en inzicht stel ik beschikbaar waar dit nodig is. Hoe mooi is het dan om bij een afronding te zien welke stappen er zijn gezet en wat die ander heeft weten te bereiken.

.Nan Schriks

Nan Schriks

Re-integratieadviseur

De helderheid, zorgvuldigheid en persoonlijke betrokkenheid van Vier L...

spreken mij aan. Zij streven naar kwaliteit en vinden het belangrijk dat we samen tot een goed resultaat komen. Vier L karakteriseert zich als een organisatie met gemeende aandacht voor alle partijen in het uitvoerende traject. Ze hebben inlevingsvermogen en empathie. De visie en werkwijze van Vier L past bij mijn manier van werken.

 

Als opleidingen heb ik Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid gedaan. Saxion Hogeschool wet- en regelgeving t.a.v. re-integratie en jobhunten. Diverse opleidingen en cursussen gevolgd betreffende loopbaanbegeleiding, sociale zekerheid, diverse testafnames en ondernemersvaardigheden.

 

Mijn loopbaan ben ik gestart bij het GAK (UWV). Hier heb ik de ontwikkeling en professionalisering mogen ervaren in het begeleiden van werkzoekenden naar de arbeidsmarkt. Ik werd geboeid door wat mensen motiveert, inspireert en in beweging brengt. Hierdoor is mijn passie ontstaan in het begeleiden van werkzoekenden. Het is mij opgevallen dat persoonlijke, individuele aandacht en oprechte interesse doorslaggevend zijn.

 

Ik ben mij gaan verdiepen in de mens en zijn beweegredenen. Onder andere door scholing en training heb ik mij verder ontwikkeld. Inmiddels heb ik ruime ervaring met outplacementtrajecten, re- integratietrajecten, 2de spoor trajecten en loopbaanbegeleiding.

 

Naast arbeidsbemiddelaar, ben ik ook professioneel loopbaanadviseur en aangesloten bij Noloc. Sinds 2009 heb ik mijn eigen bedrijf Nan Schriks Arbeidsbemiddeling & Reïntegratie in Bakel. Ik heb een samenwerking met Team Co-actief en met Vier L.

 Peter Tomesen

Peter Tomesen

Re-integratieadviseur

Eigen kracht en vindingrijkheid - dat zijn de eigenschappen ...

van mijn cliënten waar ik sterk in geloof. Mijn rol als re-integratieadviseur is dan ook vooral ondersteunend, ik geef cliënten net dat beetje extra om ze in beweging te krijgen of te houden. Eerlijkheid en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Mijn achtergrond is breed: ik heb gewerkt in de sociaal-pedagogische hulpverlening, in psychosynthese-counseling, personeelsmanagement en persoonlijke coaching. Verder heb ik een aantal jaren freelance gewerkt als coach in loopbaanoriëntatie.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie, koken, wandelen en zingen.
Elsbeth van de Ven

Elsbeth van de Ven

Re-integratieadviseur

Ik geloof in het stimuleren van het zelfsturend vermogen...

van de cliënt. Uit ervaring weet ik, dat ik mensen in beweging kan krijgen met mijn persoonlijke eigenschappen, zoals empathie en onderzoekend vermogen. Bij externe re-integratie vind ik zorgvuldigheid en begrip van groot belang. De cliënt moet immers leren om zijn beperkingen te accepteren. Bovendien zal de cliënt vaak niet meer terugkeren in de oude, vertrouwde werkomgeving.
Mijn manier is cliënten positief te bekrachtigen. We gaan hun kwaliteiten omzetten naar mogelijkheden. Zo kunnen de cliënten zich weer open stellen voor nieuwe kansen en uitdagingen.

 

Na het afronden van mijn HBO-opleiding, ben ik in de zorg gaan werken. Na diverse functies, kreeg ik een baan als jobcoach. De zelfstandigheid en nieuwe aspecten in deze functie trokken mij aan. Met name vond ik het erg leuk om bedrijven te benaderen en de juiste match te vinden tussen cliënt en bedrijf. Deze ervaring heeft mij aangezet om een re-integratiebedrijf op te zetten voor mensen met een arbeidsbeperking, samen met een compagnon. Na ruim 10 jaar wilde ik weer zelfstandig verder als re-integratie adviseur, op eigen wijze en vanuit eigen overtuigingen.

 

De visie en werkwijze van Vier L past bij mijn manier van werken. De helderheid, zorgvuldigheid en persoonlijke betrokkenheid spreken mij aan. Zij streven naar kwaliteit en vinden het belangrijk dat we samen tot een goed resultaat komen.