Vier L re-integratie Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid Home | Over Vier L | Kwaliteit | Nieuws | Contact

Nieuwsarchief 2013

Nieuwsarchief 2012

Nieuwsarchief 2011

Nieuwsarchief 2010

Nieuwsarchief 2009

 

Nieuwsarchief 2009

Feestelijk slot cursus

Medewerkers van Welplaat verzorgden op 18 juni 2009 in Spijkenisse een heerlijke lunch voor begeleiders en leidinggevenden. Een feestelijke bijeenkomst en tegelijk een mooie slotopdracht van de cursus werknemersvaardigheden.

Diverse onderwerpen van de cursus kwamen aan bod bij het organiseren van de lunch, zoals samenwerken, hygiƫne, omgangsvormen en organisatie. De deelnemers hadden de taken goed verdeeld, van het versturen van de uitnodigingen tot de bediening en het af- en opruimen.

De gasten werden ontvangen aan mooi gedekte tafels en konden na een welkomstwoord van een de deelnemers genieten van een heerlijke lunch in drie gangen: soep, heerlijke broodjes en salade en tot slot koffie of thee met zelfgebakken koekjes.

Iedereen was het erover eens dat dit een zeer gezellige middag was en een passende afsluiting van een succesvolle cursus werknemersvaardigheden.

Welplaat is in Spijkenisse en omgeving actief als werkgever op het gebied van de Sociale Werkvoorziening en sinds 2003 een regelmatige opdrachtgever van Vier L. De cursus werknemersvaardigheden is dit jaar voor het eerst aangeboden aan medewerkers van Welplaat. Na een evaluatie zal worden besloten of de cursus onderdeel zal vormen van het standaardpakket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Blik op werk BESO