Vier L re-integratie Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid Home | Over Vier L | Kwaliteit | Nieuws | Contact

Nieuwsarchief 2017

Nieuwsarchief 2016

Nieuwsarchief 2015

Nieuwsarchief 2014

Nieuwsarchief 2013

Nieuwsarchief 2012

Nieuwsarchief 2011

Nieuwsarchief 2010

Nieuwsarchief 2009

 

Nieuwsarchief 2010

Vier L is op zoek naar twee re-integratie adviseurs (hbo/wo)

Een re-integratie adviseur bij Vier L bemiddelt werkzoekenden en arbeidsgehandicapten naar de arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject.
Lees verder...

Nieuwe adviseurs versterken het Vier L-team

Recentelijk heeft Vier L een aantal nieuwe re-integratieadviseurs in dienst genomen. Zij versterken de diversiteit in achtergronden van het team.
Lees verder...

Jongeren ondersteunen bij werken en leren

Samen met de gemeente Beuningen zorgt Vier L er voor dat jongeren aan de slag kunnen in een baan of met een opleiding. Hiermee voldoet de gemeente aan een belangrijke maatschappelijke taak.
Lees verder...

Vier L-adviseurs leren omgaan met psychische klachten

In een cursus psychopathologie hebben de medewerkers van Vier L praktische handvatten gekregen voor het omgaan met en begeleiden van cliënten met diverse psychische klachten.
Lees verder...

Pilot jobcoaching voor leerlingen praktijkschool

In Bergen op Zoom begeleidt Vier L leerlingen van een praktijkschool tijdens hun stage. Dit pilotproject van UWV WERKbedrijf loopt nu een half jaar, met positief resultaat.
Lees verder...

Workshop Omgaan met cultuurverschillen

Op 17 november zijn de medewerkers van Vier L samen op cursus geweest. Thema: omgaan met cultuurverschillen. Een goede bezinning op het werken met cliënten van allochtone afkomst.
Lees verder...

Kennismaken op re-integratiemarkten

Dit najaar was Vier L aanwezig op diverse re-integratiemarkten. Een mooie gelegenheid voor werkzoekenden om kennis te maken met onze adviseurs.
Lees verder...

MBO IRO-Markt Veghel

Op donderdag 5 november vond op het werkplein Frisselstein in Veghel de IRO-Markt plaats voor werkzoekenden met een MBO-achtergrond.
Lees verder...

Directieteam Vier L vernieuwd

Per 1 augustus 2009 is Jacqueline Alderliesten toegetreden tot de directie van Vier L. Zij neemt de taken over van mede-oprichter Joke Dierikx, die in een adviserende rol aan Vier L verbonden blijft.
Lees verder...

'Blij dat ik aan de slag ben!'

“Het werken heeft heel erg geholpen om mij thuis te voelen in Nederland. Daardoor kreeg ik veel contacten. Mijn aarzeling om Nederlands te praten is eigenlijk helemaal verdwenen.”
Lees verder...