Vier L re-integratie Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid Home | Over Vier L | Kwaliteit | Nieuws | Contact

Nieuwsarchief 2013

Nieuwsarchief 2012

Nieuwsarchief 2011

Nieuwsarchief 2010

Nieuwsarchief 2009

 

Nieuwsarchief 2010

Directieteam Vier L vernieuwd

Per 1 augustus 2009 is Jacqueline Alderliesten toegetreden tot de directie van Vier L. Zij neemt de taken over van mede-oprichter Joke Dierikx, die in een adviserende rol aan Vier L verbonden blijft.

Joke Dierikx richtte in 2001 samen met Sofie Jansen Vier L op, met als leidende gedachten dat re-integratie van mensen in de arbeidsmarkt beter en sneller kon en vooral dat de mensen meer centraal konden staan. Samen bouwden ze in 8 jaar de organisatie uit tot een team van 16 bevlogen mensen. Het werkterrein strekt zich inmiddels uit over verschillende provincies, waar vele mensen reeds begeleid zijn naar een passende plaats in de arbeidsmarkt. Na 40 jaar werken zette Joke op 31 juli 2009 een punt achter het fulltime ondernemerschap. Voor Vier L blijft ze beschikbaar in een adviserende rol.

Jacqueline Alderliesten is sinds 2003 werkzaam als HR-adviseur voor Vier L. Samen met Sofie Jansen stuurt zij vanaf 1 augustus 2009 de dagelijkse werkzaamheden van Vier L aan, alsmede de ontwikkeling van de organisatie. Daarbij blijven kwaliteit, flexibiliteit en dynamiek de kernwaarden. Cliënten en opdrachtgevers kunnen blijven rekenen op de persoonlijke en enthousiaste benadering die zij van het Vier L team gewend zijn.