Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid

Nieuwsarchief 2013

Nieuwsarchief 2012

Nieuwsarchief 2011

Nieuwsarchief 2010

Nieuwsarchief 2009

 

Nieuwsarchief 2010

Pilot jobcoaching voor leerlingen praktijkschool

In Bergen op Zoom begeleidt Vier L leerlingen van een praktijkschool tijdens hun stage. Dit pilotproject van UWV WERKbedrijf loopt nu een half jaar, met positief resultaat.

De pilot draait om het idee dat Vier L als re-integratiebedrijf meer gespecialiseerd is in jobcoaching dan de school. De school concentreert zich op het leren en Vier L helpt de leerlingen bij hun verdere ontwikkeling in de praktijk. Zo worden ze optimaal voorbereid op hun verdere loopbaan of een vervolgopleiding.

Op initiatief van het UWV WERKbedrijf in Bergen op Zoom werkt Vier L in deze pilot samen met praktijkschool ’t Kwadrant. Leerlingen in het laatste jaar van hun opleiding zijn nu werkzaam in het groen via de gemeente Bergen op Zoom en als keukenassistente bij een brasserie in die gemeente.

De pilot loopt gedurende het schooljaar 2009-2010. Halverwege het schooljaar is de eerste rapportage gemaakt. Alle partijen zijn zeer tevreden over het verloop van de jobcoaching. Na afloop van het schooljaar wordt beslist over de voortzetting van het project.