Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid

Nieuwsarchief 2013

Nieuwsarchief 2012

Nieuwsarchief 2011

Nieuwsarchief 2010

Nieuwsarchief 2009

 

Nieuws

Met een WSW indicatie (weer) aan het werk

Met een WSW indicatie (weer) aan het werk


Na ruim 40 jaar gewerkt te hebben, kwam ik door omstandigheden thuist te zitten.
Ik werd gedeeltelijk afgekeurd en kreeg een WsW indicatie.

Eind 2006 kon ik bij de Betho beginnen zonder loon, maar met behoud van uitkering. Ik voelde me weer nuttig. Eind september 2008 kreeg ik een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.
Een jaar later in 2009 voor onbepaalde tijd. Ik was altijd elektromonteur geweest en ik werkte bij de T.D. waar ik het goed naar mijn zin had.

Eind 2009 kwam detachering te praten en men had een plaatsje voor mij in mijn eigen dorp Yerseke, bij E en K electronics. Dit bedrijf doet scheepsinst. kranen, automatisering en nu ook zonnepanelen.
Ik zit op de werkplaats, want op karwei gaat niet meer en beheer het magazijn, graveren en als het uitkomt, kasten bouw. Klanten komen om materiaal en dat regel ik ook. Dit alles met aanpassingen van vergrotingsprogramma op de computer, extra licht en een loeplamp.

Eind 2010 vroeg mijn werkgever of ik het zag zitten om in vaste dienst te komen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Via de Betho werd Vier-L ingeschakeld. Mevrouw Knook kwam praten en het werd allemaal geregeld, zodat ik 1 januari 2011 in vaste dienst kon komen bij E en K Elektronics. Ik was daar heel blij mee, want wie krijgt er op zijn 61 jarige leeftijd nog een vaste betrekking en dat voor onbepaalde tijd. Dat is heel bijzonder en ik ben dan ook mijn werkgever Erik van Westa er heel dankbaar voor. Het is een jong dynamisch bedrijf en ik pas daar als oudere werknemer heel goed in.
 
 
s