Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Partner in Re-integratie en Inzetbaarheid

Nieuwsarchief 2017

Nieuwsarchief 2016

Nieuwsarchief 2015

Nieuwsarchief 2014

Nieuwsarchief 2013

Nieuwsarchief 2012

Nieuwsarchief 2011

Nieuwsarchief 2010

Nieuwsarchief 2009

 

Nieuws 2013

Project “Alleenstaande Ouders” voor de gemeente Vught

Na de eerste kennismaking met de kandidaten in augustus is Vier L op 3 september jl. van start gegaan met het project “Alleenstaande Ouders” voor de gemeente Vught. In maximaal negen maanden tijd worden de deelnemers klaargestoomd om de arbeidsmarkt te betreden met als doel uitstroom uit de uitkering. De eerste periode staat in het teken van ondermeer het opheffen van psychosociale belemmeringen, beroepenoriëntatie en sollicitatietraining. Tevens wordt er een start gemaakt met de jobhunting, waar de focus de laatste maanden volledig op ligt. De start van het project is positief verlopen en de samenwerking verloopt voorspoedig.
 

 


Blik op Werk en Tevredenheid

Op 20 maart 2013 is gebleken dat Vier L weer voldoet aan de normen van Blik op Werk. Het keurmerk is dan ook opnieuw toegekend. Wij hebben dit keurmerk sinds 2007. Evenals voorgaande jaren blijkt dat we kwaliteit leveren voor onze cliënten, zorgvuldig omgaan met mensen en kritisch naar onze prestaties kijken.
Meer informatie?
Ga naar “kwaliteit” of klik op het Blik op Werk logo.

 

Tevens zijn de halfjaarlijkse tevredenheidscijfers weer bekend. Vier L wordt door haar kandidaten gewaardeerd met een 8,2. Het landelijk gemiddelde is een 7,6.