Vier L re-integratie   Home | Over Vier L | Kwaliteit | Contact
Schakel tussen gemeenten, UWV en bedrijven

 

"Ik ben terug"

Willen is kunnen, zeg ik altijd. Mijn opleiding tot apothekersassistente heb ik binnen een jaar afgerond, want ik wilde snel aan het werk en deel uitmaken van de maatschappij.

Mijn adviseur bij Vier L heeft me geholpen met het vinden van de opleiding en een stageplek. En het contact met Vier L heb ik weer te danken aan het advies van de gemeente Nuenen.

Dankzij hun hulp en mijn doorzettingsvermogen heb ik nu een jaarcontract voor een baan die echt bij me past!Zahra Zandi


Meer
mogelijkheden:

Alle producten

 

Wie biedt onze werkzoekenden een nieuwe werkplek?

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Vier L is altijd op zoek naar werkgevers, die onze werkzoekenden en doelgroepen een kans willen bieden om bij hen te re-integreren of werk te continueren. Vaak zijn er financiële voordelen verbonden aan een samenwerking op dit gebied. Wij voegen u als werkgever graag toe aan ons netwerk!
Wij begeleiden zowel mensen met een Wajong achtergrond of behorend de doelgroepen van de Participatiewet als mensen die een volgende stap in hun loopbaan maken en van-werk-naar-werk gaan.
We maken de ideale combinatie tussen mogelijkheden van werkzoekenden en de eisen van uw werkplek of werkervaringsplek. Waar nodig scherpen we vaardigheden aan met training en jobcoaching. 

Meer weten?

We maken graag een afspraak voor een gesprek over de mogelijkheden
voor uw werkzoekenden: 088 118 44 00 of skypec2c://r/204088 118 44 00 of info@vierl.nl .