Nieuws

Succesvol loopbaantraject

Begin 2023 startte het loopbaantraject van Yasmina, een 25-jarige vrouw die al 6 jaar in de kinderopvang werkt. Dit werk doet ze met veel plezier en voldoening, ze vindt het fijn om een belangrijke rol in het leven van kinderen te spelen door ze warmte en veiligheid te bieden.

Onze klanten beoordelen ons met een 8,3!

We hebben een 8,3 gekregen van onze cliënten! Dat cijfer ligt hoger dan het marktgemiddelde en is de uitkomst van het Tevredenheidsonderzoek dat Vier L elk jaar onder haar cliënten laat uitvoeren. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau in het kader van ons Blik op Werk keurmerk.

Succesverhaal 2e spoor

Eén van onze Re-integratieadviseurs, Bernadette Hammenga, heeft een blog geschreven over een spoor 2 traject.

Een mooi succesverhaal!

Jobcoaching gemeente Rotterdam

Jobcoach Yamani Lesteluhu is actief in de regio Rotterdam. Daar biedt hij in opdracht van de gemeente Rotterdam jobcoaching aan cliënten, die een facilitaire opleiding krijgen aangeboden met perspectief op betaald werk.

Re-integratiemarkt gemeente Leidschendam – Voorburg

Vier L werd onlangs uitgenodigd door opdrachtgever gemeente Leidschendam – Voorburg, Voorschoten en Wassenaar voor een zgn. re-integratiemarkt.

Praktijkvoorbeeld

“Een match op niveau vanuit gelijkwaardigheid”

 

De krapte op de arbeidsmarkt ‘dwingt’ bedrijven om creatiever te zijn in het vinden van nieuwe medewerkers. Traffic Service Nederland weet er samen met medewerker Amir en zijn coach Annemiek Gockel van Vier L een succes van te maken. Zo begeleidde Annemiek de werkgever onder andere bij de proefplaatsing. Ook nu dit is omgezet naar een jaarcontract blijft Annemiek op de achtergrond aanwezig als back-up voor Amir én voor de werkgever.

Tekst: Hennie van de Kar-Vervooren