Nieuws

Succesverhaal 2e spoor

Eén van onze Re-integratieadviseurs, Bernadette Hammenga, heeft een blog geschreven over een spoor 2 traject.

Een mooi succesverhaal!

Jobcoaching gemeente Rotterdam

Jobcoach Yamani Lesteluhu is actief in de regio Rotterdam. Daar biedt hij in opdracht van de gemeente Rotterdam jobcoaching aan cliënten, die een facilitaire opleiding krijgen aangeboden met perspectief op betaald werk.

Re-integratiemarkt gemeente Leidschendam – Voorburg

Vier L werd onlangs uitgenodigd door opdrachtgever gemeente Leidschendam – Voorburg, Voorschoten en Wassenaar voor een zgn. re-integratiemarkt.

Praktijkvoorbeeld

“Een match op niveau vanuit gelijkwaardigheid”

 

De krapte op de arbeidsmarkt ‘dwingt’ bedrijven om creatiever te zijn in het vinden van nieuwe medewerkers. Traffic Service Nederland weet er samen met medewerker Amir en zijn coach Annemiek Gockel van Vier L een succes van te maken. Zo begeleidde Annemiek de werkgever onder andere bij de proefplaatsing. Ook nu dit is omgezet naar een jaarcontract blijft Annemiek op de achtergrond aanwezig als back-up voor Amir én voor de werkgever.

Tekst: Hennie van de Kar-Vervooren

Ziekteverzuim

Het ziekteverzuimpercentage lijkt hoger dan ooit. Vooral in de zorg is het verzuim recordhoog met een verzuim van 8,9 procent in het eerste kwartaal. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. In de verpleging, verzorging en thuiszorg is zelfs een verzuim vastgesteld van 10,4 procent. Naast coronaklachten, griep en verkoudheid is er sprake van psychische klachten, overspannenheid en burn-out.

Onze klanten beoordelen ons met een 8,3!

We hebben een 8,3 gekregen van onze cliënten! Dat cijfer is de tussenstand van het Tevredenheidsonderzoek dat Vier L elk jaar onder haar cliënten laat uitvoeren. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau in het kader van ons Blik op Werk keurmerk. Dit doen we, omdat we het belangrijk vinden om vinger aan de pols te houden hoe onze diensten worden ontvangen…