Nieuws

Onze klanten beoordelen ons met een 8,2!

We hebben een 8,2 gekregen van onze cliënten! Dat cijfer ligt hoger dan het marktgemiddelde en is de uitkomst van het Tevredenheidsonderzoek dat Vier L elk jaar onder haar cliënten laat uitvoeren.

 

Mooi en zinvol werk

Wat een geweldige feedback op een geslaagd traject kreeg onze collega Peter Tomesen van een client van hem! Deze client is door ons begeleid vanuit een UWV uitkering naar passend werk.  Zie onderstaande lovende woorden. Wat hebben we toch mooi en zinvol werk.

 

Preventieve Loopbaancoaching loont!

Onlangs hebben wij een traject Loopbaancoaching mogen verzorgen voor één van onze vaste opdrachtgevers. Er was nog geen sprake van verzuim, maar wel twijfel aan de duurzame inzetbaarheid van deze medewerkster.

Vier L 22 jaar

Vier L is al weer 22 jaar geworden en dat hebben we gevierd met het hele team! Erg trots op de mooie club Arbeidsdeskundigen en Re-integratieadviseurs.

Instrumentenmarkt Gemeente Maashorst

In november vond de zogenaamde instrumentenmarkt plaats bij de gemeente Maashorst. Deze instrumentenmarkt werd georganiseerd in de Week van de Participatiewet en gaf klantmanagers van de gemeente de kans om nader kennis te maken met de aanbieders van re-integratieinstrumenten.

 

Succesvol loopbaantraject

Begin 2023 startte het loopbaantraject van Yasmina, een 25-jarige vrouw die al 6 jaar in de kinderopvang werkt. Dit werk doet ze met veel plezier en voldoening, ze vindt het fijn om een belangrijke rol in het leven van kinderen te spelen door ze warmte en veiligheid te bieden.