Over ons

Over Vier L

Vier L ís en werkt bewust kleinschalig, omdat we geloven in een flexibele en persoonlijke aanpak. Het biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening optimaal af te stemmen op uw wensen en behoeften. Ons team van professionals zet zich dagelijks in om uw medewerkers inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt en om uw medewerkers te adviseren over hun re-integratie in passend werk. Ons team staat dagelijks voor u klaar om uw medewerkers te begeleiden in het nemen van de regie over zijn of haar loopbaan, ontwikkeling en re-integratie. Wij helpen uw medewerkers graag persoonlijke doelen te stellen.

De kracht van het persoonlijke

Zoals elk mens een bijzonder karakter heeft, zo heeft Vier L een bijzondere identiteit. Wij zijn trots op deze identiteit, omdat het de sleutel is tot ons succes. Wie wij zijn? Deskundig en oprecht betrokken, kleinschalig en flexibel. We geloven namelijk dat mensen beter tot hun recht komen op een kleine schaal. Wij geloven in de kracht van het persoonlijke.

Met deze visie zetten wij ons dagelijks in om onze cliënten te begeleiden bij hun re-integratietraject, bij de ontwikkeling van hun inzetbaarheid en hun vitaliteit. Want werken is goed en gezond voor een ieder. Werken is goed voor eigenwaarde, ontwikkeling, zelfstandigheid.

Het gaat om onderling vertrouwen en aanvoelen wat werkt bij deze cliënt. Wij werken niet met standaard oplossingen. Luisteren, een analyse maken en daarna met betrokkenheid samen aan de slag. Dat is onze grootste drijfveer.

Privacy- / Klachtenreglement en Gedragscodes

Vier L gaat bewust en zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Hiertoe beschikken wij over een privacyreglement.

De medewerkers van Vier L zetten zich in om onze cliënten naar tevredenheid te begeleiden. Eventuele problemen worden besproken en opgelost. Mocht het niet lukken om een probleem in de begeleiding op te lossen, kan een klacht ingediend worden bij de directie van Vier L conform ons klachtenreglement.

Download pdf privacyreglement

Download pdf klachtenreglement

Download pdf gedragscodes

 

Vier L 20 jaar

Op 2 november 2021 bestond Vier L 20 jaar en hebben wij feest gevierd! Al 20 jaar zetten onze professionals zich in voor de duurzame inzetbaarheid en re-integratie van cliënten. We hebben een schare aan vaste opdrachtgevers om ons heen verzameld waar we uitstekend mee samenwerken. En we zijn van plan dat nog jarenlang met veel betrokkenheid te blijven doen.

Want het gaat goed met Vier L en we blijven in ontwikkeling. Onze vaste dienstverlening is de afgelopen jaren uitgebreid met preventieve interventies, die helpen verzuim te voorkomen en de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Onze diensten leiden tot kostenbesparingen, waar onze opdrachtgevers zeer tevreden over zijn.

Op 2 november hebben wij een feestelijke dag gevierd met alle medewerkers en zelfstandigen die betrokken zijn bij Vier L. Bedankt allemaal voor de prettige samenwerking en van harte gefeliciteerd!

Tamara de Rijke - van der Schoor gaat Bedrijfsmaatschappelijk werk preventief inzetten

Met trots kan ik mededelen dat ik in 2020 de opleiding Bedrijfsmaatschappelijk werk positief heb afgerond.

Wat in 2019 begon als een fijne en mooie verdieping, werd uiteindelijk een uitdaging in 2020 door de opkomst van het coronavirus en de bijkomende beperkingen. De combinatie van werken – en nu volledig vanuit huis – kinderen thuis, thuisonderwijs, een partner met een essentiële winkel en ook nog een opleiding die uiteindelijk enkel nog digitaal plaatsvond, was een behoorlijke kluif…