Over ons

Over Vier L

Vier L ís en werkt bewust kleinschalig, omdat we geloven in een flexibele en persoonlijke aanpak. Het biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening optimaal af te stemmen op uw wensen en behoeften. Ons team van professionals zet zich dagelijks in om uw medewerkers inzetbaar te houden op de arbeidsmarkt en om uw medewerkers te adviseren over hun re-integratie in passend werk. Ons team staat dagelijks voor u klaar om uw medewerkers te begeleiden in het nemen van de regie over zijn of haar loopbaan, ontwikkeling en re-integratie. Wij helpen uw medewerkers graag persoonlijke doelen te stellen.

De kracht van het persoonlijke

Zoals elk mens een bijzonder karakter heeft, zo heeft Vier L een bijzondere identiteit. Wij zijn trots op deze identiteit, omdat het de sleutel is tot ons succes. Wie wij zijn? Deskundig en oprecht betrokken, kleinschalig en flexibel. We geloven namelijk dat mensen beter tot hun recht komen op een kleine schaal. Wij geloven in de kracht van het persoonlijke.

Met deze visie zetten wij ons dagelijks in om onze cliënten te begeleiden bij hun re-integratietraject, bij de ontwikkeling van hun inzetbaarheid en hun vitaliteit. Want werken is goed en gezond voor een ieder. Werken is goed voor eigenwaarde, ontwikkeling, zelfstandigheid.

Het gaat om onderling vertrouwen en aanvoelen wat werkt bij deze cliënt. Wij werken niet met standaard oplossingen. Luisteren, een analyse maken en daarna met betrokkenheid samen aan de slag. Dat is onze grootste drijfveer.