Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Is er twijfel aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerker? Is uw medewerker vastgelopen in zijn huidige functie of sluit deze niet meer goed aan bij zijn achtergrond, interesse of capaciteiten? Dan biedt loopbaanadvies en loopbaancoaching de mogelijkheid om uw medewerker weer richting te geven aan zijn eigen loopbaan. Begeleiding vindt plaats op basis van individuele gesprekken met de loopbaancoach. Het team van Vier L beschikt over Noloc erkende loopbaanprofessionals.

 

Werkwijze

Het loopbaanadvies wordt gegeven op basis van psychologisch testonderzoek en een diepteinterview. Hiermee worden persoonlijkheid, interesses, vaardigheden en carrièrewaarden beoordeeld en op een rij gezet. Uw medewerker krijgt inzicht in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en helderheid in diens talenten. Indien gewenst kunnen extra coachingsgesprekken ingezet worden.

Het loopbaanadvies wordt afgesloten met een heldere rapportage waarin de belangrijkste bevindingen weergegeven worden. Het rapport geeft een overzicht van capaciteiten, interesses en talenten en vormt een goed loopbaanadvies voor uw medewerker.

Doelstellingen

De medewerker is zich bewust van de sterke punten, minder sterke punten, interesses en affiniteiten en kan dit vertalen naar arbeidsmogelijkheden. Hierdoor is de medewerker in staat om gerichte stappen te nemen in diens loopbaan.