Alexandra Herman de Groot

Al ruim 9 jaar werk ik naar volle tevredenheid samen met Vier L. Door de kleinschaligheid van Vier L zijn de communicatielijnen kort en is er ruimte om te sparren met enthousiaste en kundige collega’s. Ik werk graag voor dit bureau dat gelooft in de kracht van het persoonlijke en kwaliteit en maatwerk voorop zet.

Wat mij motiveert: mensen helpen hun potentieel tot bloei te brengen. Ik heb dat gedaan in leidinggevende en adviserende functies, in commerciële en non-profit organisaties.
In 2011 heb ik de post-HBO opleiding tot coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling succesvol afgerond. Ik ben Register Loopbaanprofessional (CMI gecertificeerd) en erkend lid van Noloc, de branchevereniging voor loopbaancoaches.

In mijn werk vind ik het leuk om uit te vinden wat cliënten beweegt en hoe ik daar samen met hen het beste resultaat uit kan halen met de beschikbare middelen. Ik breng graag complexe uitdagingen tot een goed einde.

Ik denk dat het bewust worden van het eigen gedrag, de innerlijke drijfveren en wijze van communiceren, zorgen voor wezenlijke veranderingen die men kan doorvoeren op zowel het zakelijke, als het persoonlijke vlak.

Mijn specialiteiten zijn individuele loopbaanbegeleiding voor middelmanagement (midcareer), het voeren van coachgesprekken in het kader van Veerkracht & Groei en re-integratie spoor 2-trajecten.