Annemarie Romijn - Laaij

Sinds 2003 ben ik werkzaam als re-integratieadviseur. Bij Vier L ben ik sinds 2018 werkzaam en ik heb mij ontwikkeld tot senior re-integratieadviseur. De kleinschaligheid en gedrevenheid van Vier L spreekt mij aan, evenals het kunnen leveren van maatwerk.

In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ik heb de opleiding Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid bij Avans Plus succesvol afgerond en heb mij gespecialiseerd in duurzame interventies op het gebied van stress- en burn-out coaching en loopbaanbegeleiding.

Daarnaast heb ik veel ervaring met spoor 2, Werkfit en Naar Werk trajecten voor het UWV en begeleiding van gemeentelijke kandidaten.

Mijn werkwijze is te kenmerken als praktisch, empathisch en integer. Het geeft mij energie wanneer ik zie dat mensen gedurende een traject weer inzicht krijgen in hun kwaliteiten en interesses en hierdoor weer ‘eigenaar’ kunnen worden over hun leven, ongeacht de situatie. Hierbij houd ik altijd oog voor het proces.

Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en omschrijf mijzelf als een echt gezinsmens. Ik ben woonachtig in de mooie Betuwe, waar ik graag wandel met mijn hond.