Bernadette Hammenga

Mijn hele werkende leven en dat is inmiddels ruim 25 jaar, houd ik mij al bezig met vraagstukken rondom mens en werk. Het boeit mij mateloos wat mensen beweegt, inspireert, interesseert en motiveert in keuzes rondom hun loopbaan. Ik ondersteun, help en spiegel graag bij het proces van verheldering, verdieping en het maken van nieuwe keuzes. De vragen “wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?” komen uitgebreid aan bod door middel van oefeningen, opdrachten en testen. In de gesprekken die we hier over hebben, ontstaat beweging, nieuwe ideeën of plannen, samenwerking en energie. Zie mij als iemand die een tijdje met je meeloopt, meedenkt, je vragen stelt, naar je luistert en anticipeert op wat jij vertelt. Jij bent uiteindelijk degene die de keuze maakt voor het vervolg van je loopbaan.

Ik begeleid bij 2e spoor, outplacement, Werkfit en loopbaancoachingstrajecten. Ook coach ik bij spannings- en burn-outklachten. Sinds 2019 werk ik voor VierL. Ik doe dit met zeer veel plezier vanwege de korte lijnen en de constructieve en positieve manier van werken en denken.

Ik heb HBO Personeel & Arbeid afgerond alsmede Post HBO Coachingsvaardigheden. Tevens ben ik Biografisch Loopbaancoach en Trainer Kernkwadranten. Tenslotte heb ik de opleiding voor coach stress & Burn-out afgerond. Eigenlijk ben altijd wel bezig met een cursus of workshop; leren en ontwikkelen vind ik leuk en belangrijk. Ik ben Noloc Register Loopbaanprofessional.

Een goede balans in mijn werk- en privéleven vind ik heel belangrijk en staat dus hoog in het vaandel. Naast mijn werk wil ik voldoende tijd hebben voor mijn gezin, familie, vrienden, sport en kamperen met ons T1 busje.

Bernadette Hammenga