Ellen Ziengs

Sinds 2018 werk ik als freelancer bij Vier L en nadat ik ook voor andere bureaus heb gewerkt voel ik me hier helemaal op m’n plek. De persoonlijke betrokkenheid en het vertrouwen dat ik krijg zijn heel fijn. Het is wat ik ook aan mijn cliënten geef, persoonlijke betrokkenheid en het volste vertrouwen dat ze in staat zijn om een volgende stap te zetten op weg naar werk.

Vanuit het P&O vak startte ik zo’n 20 jaar geleden in het begeleiden van mensen in en naar werk. Ik heb in al die jaren opleidingen gedaan in loopbaanbegeleiding, coaching en training. De laatste jaren heb ik mij verder verdiept in therapeutisch werk en ik ben inmiddels gecertificeerd als psychosociaal therapeut. Uiteindelijk zijn het allemaal puzzelstukjes die goed in elkaar passen. Zo kan ik mijn opleidingen en ervaring inzetten om nog beter te begrijpen wat er nodig is om een volgende stap te zetten in een re-integratieproces. Voor Vier L doe ik veel UWV trajecten en soms coaching- of loopbaantrajecten.

Stimuleren en motiveren is mijn kracht, ontwikkeling en beweging brengen zijn belangrijke drijfveren. Voor mij is een traject altijd een gelijkwaardige samenwerking. Ik breng mijn deskundigheid en ervaring in en samen ontdekken we wat nodig en haalbaar is. De cliënt zet zelf de stappen en ik help of ondersteun waar nodig. Het geeft mij voldoening als ik merk dat een cliënt  weer in mogelijkheden kan denken en meer (zelf)vertrouwen ervaart.