Irene van Leeuwen

In 2020 ben ik bij Vier L  begonnen. Vier L heeft een team van betrokken, ervaren professionals dat een breed scala aan opdrachten uitvoert en maatwerk levert, dit spreekt mij erg aan.

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het begeleiden en implementeren van veranderingsprocessen in organisaties. Dit ging over processen en systemen, maar ook over culturele en organisatorische veranderingen binnen organisaties. Een rode draad bij die veranderingen is de mens met zijn kennis, ervaring en persoonlijke drijfveren.

Na de post-hbo opleiding tot Coach practitioner ben ik 10 jaar geleden in het re-integratie vak begonnen. Sindsdien heb ik vele re-integratietrajecten in het 2e spoor begeleid, waarbij vooral de complexere dossiers mij aanspreken. Ik heb mij verder gespecialiseerd in loopbaancoaching en ben sinds 2019 gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional bij het NOLOC.

Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met outplacement, jobcoaching, Werkfit en Naar Werk trajecten voor het UWV en begeleiding van gemeentelijke kandidaten. Vorig jaar ben ik begonnen met casemanagement.

Mensen weer in hun kracht laten komen geeft ook mij energie. Respectvol en integer op zoek naar de kwaliteiten, waarden, drijfveren en mogelijkheden van het individu. Het proces, de omgeving en het resultaat verlies ik hierbij niet uit het oog, de insteek is altijd het maximale resultaat voor alle betrokkenen te bereiken.