Peggy Nooyen - Vliegenberg

Vanaf 2017 werk ik als re-integratieadviseur bij Vier L.
Mijn jarenlange ervaring die ik bij het UWV op het gebied van mens en werk heb opgedaan, kan ik nu met veel plezier en passie inzetten bij het begeleiden van mensen in hun persoonlijke leven en hun loopbaan.

Ik heb al veel kandidaten mogen begeleiden in een re-integratietraject (tweede spoor). Samen met mijn kandidaat ga ik graag op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Als coach is het belangrijk dat je je goed verplaatst in de ander. Hij of zij verliest mogelijk zijn of haar baan en de toekomst is ineens onzeker. Dat is een emotioneel proces. Door goed te luisteren, mee te denken en persoonlijke aandacht aan de problemen te schenken, krijgt de kandidaat vertrouwen.

Het geeft mij veel voldoening wanneer kandidaten in mogelijkheden gaan denken, in beweging komen en zélf de regie nemen over hun toekomst. Het is mooi om hen te motiveren en te mogen begeleiden bij het ontdekken van hun talenten zodat zij stappen kunnen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Naast re-integratie heb ik me verder gespecialiseerd in loopbaanonderzoek, loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, outplacement, studiekeuzebegeleiding en duurzame inzetbaarheid.

Het kleinschalig en mensgericht werken spreekt mij erg aan bij Vier L. Het team van Vier L is professioneel en flexibel waardoor er altijd maatwerk geleverd wordt.