Sabine Eisses

Sinds een aantal jaren werk ik als freelancer bij Vier L. Ik word ingezet als loopbaanadviseur en als begeleider van spoor 2 re-integratietrajecten.

Ik geloof in de eigen kracht van individuen. Ik gun alle mensen die ik begeleid een passende baan en/of levensvervulling. Het verkennen van mogelijk nieuwe functies of banen, het samen steeds beter begrijpen wat er nu werkelijk toe doet in leven en werk vind ik een altijd interessante en mooie zoektocht; een ontdekkingsreis die nooit verveelt.

Het mensen helpen bij het vergroten van hun zelfbewustzijn en hun eigen regie is me op het lijf geschreven.

Als ontwikkelingspsychologe geloof ik in groei en ontwikkeling. Mijn werkervaring is breed; ik heb jarenlang in de internationale consultancy gewerkt, heb met gedetineerden gewerkt, ik heb ervaring in outplacement en training en naast mijn werk voor Vier L adviseer ik grote opdrachtgevers over het brede vakgebied veilig en gezond werken.

Ik werk graag voor Vier L. Vier L is een transparante en integere organisatie die down to earth doet wat het belooft: het professioneel begeleiden van werknemers en werkgevers naar een zo goed mogelijk duurzaam herstel bij uitval en verzuim.