Sheila Pels

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam als coach op het gebied van re-integratie en loopbaanontwikkeling. Dit werk voer ik met veel plezier uit. Bij mij kun je terecht als je beweging zoekt in je loopbaan. Daarbij zijn gelijkwaardigheid en eigenheid zaken die ik laat meewegen in wat ik doe en hoe ik het doe en zoek ik ook bij mensen die ik mag begeleiden naar wat diegene uniek maakt in diens werkend bestaan.

Mijn ervaring in dit werkveld heb ik vanaf 1997 opgedaan als trajectbegeleider voor de gemeente Den Haag en als senior re-integratie adviseur/jobcoach bij een tweetal re-integratiebureaus en bij een zorginstelling als re-integratie adviseur. Sinds 2012 voer ik deze werkzaamheden uit als zelfstandig coach en heb de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers trajecten mogen uitvoeren.

Direct bij de eerste kennismaking met Vier L was ik onder de indruk van de wijze waarop Sofie en haar medewerkers uitvoering geven aan hun opdrachten. Het streven naar transparantie, kwaliteit en maatwerk spreekt mij zeer aan en sluit goed aan bij de wijze waarop ook ik mijn werkzaamheden wil aanbieden.

Sheila Pels