Yamani Lesteluhu

Ik heb me bij Vier L kunnen ontwikkelen tot een allround senior re-integratieadviseur en registerjobcoach (gecertificeerd). Kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding spreken me erg aan. Zo kan ik alle passie in mijn werk leggen en me richten op kwaliteit en maatwerk.

Na mijn studie Communicatie ben ik actief geweest in de sales en werving- en selectiebranche. Mijn commerciële vaardigheden, die ik er heb ontwikkeld, weet ik in mijn huidige functie prima te combineren met de gedrevenheid om iets voor mens en maatschappij te betekenen.

Als Spoor-2 begeleider bijt ik me graag vast in complexe dossiers. Door de constante ontwikkelingen, met betrekking tot de wet- en regelgeving, is leren en specialiseren voor mij een nooit ophoudend proces!

Ik ga geen uitdaging uit de weg en denk graag out-of-the-box. Door een mensgerichte en creatieve aanpak kan ik mensen in beweging brengen, met de constante focus op het behalen van concrete resultaten.

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van mensen met een biculturele achtergrond en van verschillende afkomsten, zowel groepsgewijs als individueel. Mijn sociale vaardigheden, inlevingsvermogen, en inzicht in andere culturen komen hierbij goed van pas.

In mijn vrije tijd ben ik actief in de infotainment industrie. Hiernaast ben ik een echte familieman en ben ik, als trotse papa, regelmatig te vinden langs het voetbalveld.

Yamani Lesteluhu